Termenii si conditiile noastre de livrare si returnarea produselor

Livrare

Pachetele sunt în general expediate în termen de 2 zile de la primirea plății și sunt expediate în general prin Urgent Cargus, sau orice alt curier care este disponibil. 

Costul transportului este de 20 de lai pentru comenziile pana in 200 lei. Ce depaseste suma de 200 de lei transportul este gratuit.

Taxele de expediere includ taxele de manipulare și ambalare. Nu putem grupa două comenzi distincte plasate separat, iar taxelor de expediere li se vor aplica fiecăreia dintre ele. Pachetul dvs. va fi expediat pe propriul risc, dar se acordă o atenție deosebită protejării obiectelor fragile.

Pentru orice alte detalii privind comanda ne puteti contacta la 0730 643 446

Cutiile sunt de dimensiuni mari, iar articolele dvs. sunt bine protejate.

Comenzile se pot face intre orele 07.00 si 20.00 in toate zilele saptamanii.  Comenzile preluate pana la ora 15.00 se livreaza in aceeasi zi cele luate dupa ora 15.00, se livreaza in ziua urmatoare. Zona de livrare a produselor comandate prin www.supereco.ro este Valea Jiului

Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

Limitarea raspunderii pentru garantia produselor. Politica de returnare

Dată fiind natura perisabilă a produselor pe care le comercializăm, furnizorii nu ne acordă nici o garanție. Cu excepția produselor din secțiunea accesorii cumpărate prin intermediul acestui site, care beneficiază de garanția practicată de furnizorul fiecărei mărci în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Noi ne dorim și urmărim să fiți pe deplin mulțumiți de cumpărăturile efectuate pe site-ul nostru, totuși, în cazul în care nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate, le puteți returna în baza cadrului legislativ în vigoare.

Legislația română în domeniu privind comerțul electronic și regimul contractelor la distanța (Ordonanța nr. 130/31.08.2000, completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanței Guvernului nr. 130/2000) prevede: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”.

Astfel, puteți returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, în termen de 10 zile, fără penalități și fără a vi se pune vreo intrebare legată de motivul pentru care ați luat această decizie. Denunțarea de contract se face numai în scris. Pot fi returnate în baza acestor legi doar produsele ce nu au fost ridicate de la sediul nostru. Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care v-a fost livrat (să aibă ambalajul original și documentele care l-au însoțit). În maxim 30 de zile de la data returnării vă vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastră sau prin mandat poștal. Cheluielile de returnare vor fi suportate de cumpărător. Nu se vor înapoia cheltuielile de transport și cele de asigurare a mărfii.

Nu puteți returna un produs care are defecte provocate de dumneavoastră. Noi ne asigurăm că produsele de pe siteul nostru ajung la dumneavoastră în cele mai bune condiții.

Nu beneficiaza de politica de retur alimentele proaspete si perisabile.

Totodată sunt stipulate următoarele: “Consumatorul nu poate denunța unilateral contractele de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”, cu alte cuvinte nu pot fi returnate produse ce au fost personalizate la solicitarea expresă a clientului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsele returnate vor fi asigurate pe durata transportului pe cheltuiala clientului.

Dacă v-a fost trimis un alt produs decât cel comandat, îl puteți returna. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul și vă vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. În cazul în care produsul respectiv nu mai există în stoc, vi se va returna integral contravaloarea acestuia sau veți avea posibilitatea să selectați alte produse de pe site-ul nostru în limita sumei achitate către noi.

Dacă ați comandat greșit modelul puteți returna produsul pentru a fi schimbat, cu condiția că atât produsul cât și ambalajul să fie nedesfăcute și nedeteriorate, în nici un fel. Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastră în acest caz.

Pentru a putea returna produsul trebuie să ne scrieți la contact@supereco.ro. Trimiteți coletul cu produsul și factura din coletul primit la o adresă ce va fi comunicată de către operatorii noștri. Taxele de transport, în acest caz, vor fi suportate de dumneavoastră.